We zijn er maar wat trots op dat we vanaf nu beschikken over het keurmerk Blik op Werk!
Kwaliteit staat voorop bij ons en dat was voor ons de belangrijkste reden dat we in het bezit wilden komen van het Keurmerk Blik op Werk. Wat we voor onszelf al wisten, werd nu ook door de auditor bevestigd: Stichting OpenDoor voldoet aan alle strenge kwaliteitseisen en ook opdrachtgevers, talenten en andere instanties beoordeelden ons uitstekend!

 
Wat is Blik op Werk?
Blik op Werk staat borg voor de basiskwaliteit en de betrouwbaarheid van ruim 500 dienstverleners, die zich inspannen bij het vinden en behouden van (gezond) werk. Blik op Werk stelt als kwaliteitsinstituut de norm vast voor twaalf verschillende diensten, die bijdragen aan een gezond werkzaam leven.
 
Hoe werkt Blik op Werk?
Het keurmerk is ontwikkeld voor werknemers en werkzoekenden, werkgevers en overheid, zodat zij inzicht hebben in de betrouwbaarheid en kwaliteit van dienstverleners en zo de juiste keuze kunnen maken. De certificerende instelling toetst de werkwijzen, afspraken en resultaten van de dienstverleners. Daarnaast onderzoeken zij voortdurend de tevredenheid van cliënten en opdrachtgevers.
 
Meer informatie
Op de website Blik op Werk leest u desgewenst nog meer.