Steeds meer zorgaanbieders en scholen weten onze stichting te vinden. Dit betekent dat we inmiddels met een team van 24 collega’s iedere dag pedagogische ondersteuning en/of onderwijs bieden aan tientallen jongeren. Daarnaast bestaat ons team uit we stagiaires en vrijwilligers, ook werken wij nauw samen met externe deskundigheden in het kader van de flankerende dienstverlening.

Onze organisatie professionaliseert nog iedere dag en het is steeds duidelijker en inzichtelijker welke deskundigheid het team kan aanvullen. Minimaal eenmaal per week vindt er een sollicitatiegesprek plaats om invulling te blijven geven aan de werving en selectie van team OpenDoor. Voorheen kozen we alleen hoogopgeleide professionals, maar tegenwoordig hebben we onze horizon verbreed naar high potentials. Zoals mensen met veel relevante levens- en werkervaring en een afgeronde Mbo-opleiding. Wij vinden op die manier de ideale mix tussen universitair en Hbo geschoolde mensen en gediplomeerde Mbo-mensen die nog kneedbaar zijn in het steeds professioneler worden in hun beroepsvaardigheden.

Wij zijn altijd op zoek naar pedagogische en onderwijstoptalenten, dus ben of ken jij een pedagogische medewerker of onderwijstopper die wij gegarandeerd in ons team moeten hebben? 
Laat het ons dan direct weten. Mail onze directeur Cees den Ridder via ceesdenridder@stichtingopendoor.nl of bel hem op 06-24595092.