Wesley (28 jaar)

De stichting OpenDoor is belangrijk voor me geweest voor de ondersteuning, de dag structuur, het doorzetten en het opkomen voor mijzelf. Momenteel bouw ik mijn arbeidsexpertise op van laag naar hoog en van minder naar meer. Verder vind ik hier de sfeer prettig en vind ik het leuk om iets in groepsverband te doen. Zonder de stichting zou ik aan het werk zijn gegaan en dit vervolgens niet kunnen volhouden en weer bergafwaarts zijn gegaan.

Rory (38 jaar)

De stichting is belangrijk voor mij omdat ik dan geen nutteloos leven heb gehad en geen indeling van het leven. Bij de stichting heb ik een dag structuur en orde in mijn leven. Dat geeft mij rust. Zou ik dat niet hebben dan zou ik rondhangen bij vrienden aan de drugs zitten, geen toekomst opbouwen en veel drinken. Ik vind vooral het sporten erg leuk. Dat is echt een hobby van me geworden.

Pepijn (17 jaar)

De stichting is belangrijk voor me zodat ik weer een dag en nachtritme heb en dat ik werk aan mijn houding thuis. Het brengt me rust en structuur. Voorheen hield ik me bezig met de hele dag blowen, slapen en hangen. Bij de stichting OpenDoor vind ik het gezellig vind ik de pauzes leuk en ga ik graag naar de honden training. Ik denk dat ik de afgelopen tijd verstandiger ben geworden, over dingen nadenken en ik kan weer uit mijn bed komen.

Stephen (20 jaar)

De stichting OpenDoor heeft me geholpen met de uitkering en ik ben weg van huis. Ze geven me structuur en tabak. Zonder de stichting zou ik thuis zitten. Verder vind ik het fitness leuk om te doen.

Wim (22 jaar)

De stichting werkt met mij samen aan mijn toekomst en aan een dak boven me hoofd. Ik krijg persoonlijke en financiële begeleiding. Als de stichting er niet zou zijn geweest dan zou ik nu nog zwerven over straat. Ik vind het leuk om te sporten/voetballen en de geintjes. Het gaat nu goed en ik heb een dak boven mijn hoofd.

Davey (15 jaar)

Zonder de stichting OpenDoor zat ik nu thuis niks te doen en hier doen we verschillende activiteiten. Hier proberen ze me verder te helpen met mijn toekomst. Ik vind het erg leuk om te sporten en deel te nemen aan de groepsactiviteiten. Wat ik heb geleerd is dat ik met andere mensen om moet kunnen gaan met een aandoening en proberen een opleiding te regelen.

Bas (23 jaar)

Met de hulp van de stichting OpenDoor ben ik weer een beetje in het ritme gekomen. We doen hier leuke dingen om weer wat in het leven te komen en het is een soort vangnet wat achter je staat die de stress wegneemt. Hier krijg ik positieve energie leer dingen van een andere kant te bekijken en kan een deel van mijn stress uit handen geven. Zonder de stichting had ik waarschijnlijk tot laat in bed gelegen, geen ritme gehad en had ik verder gegaan met mijn “oude” leven. Ik vind het leuk om te sporten, discussies te voeren en de dagjes uit. De afgelopen maanden heb ik beter voor mijzelf leren zorgen, heb ik een beter zelfbeeld gekregen en heb ik een gezondere leefstijl.